Smittesituasjonen i Dovre

I Dovre har vi nå 1 innbygger i isolasjon og 1 i karantene.

Dovre følger nasjonale tiltak for smittevern. Ved å følge lenkene under kan du holde deg oppdatert på gjeldende regler og anbefalinger. (informasjonen på de ulike sidene er den samme)
https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger/

https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/oversikt-over-nasjonale-tiltak/id2826828/


Koronavaksinasjon i Dovre

Forrige uke ble det satt 96 vaksinedoser på beredskapssenteret så det totale antallet doser satt i Dovre er nå 1018. 708 innbyggere har fått minst 1 dose, og 310 av disse har fått dose nummer 2 og er fullvaksinert.
Av helsepersonell har 106 fått første dose, og 42 har fått 2 doser og er fullvaksinert.

Denne uken vil vi få 12 hetteglass med vaksine fra Pfizer.

Vi vaksinerer for tiden de i gruppe 4. Der er vi nå kommet til de som er født i 1953, samt de med underliggende sykdommer/tilstander i denne gruppen.

Forrige uke ble det gjennomført kartlegging om hvem som ønsker vaksine i aldersgruppen 55-65 år. De som ringte, ble da satt på liste og vil bli kontaktet av Dovre kommune når det er deres tur til å få vaksine i henhold til retningslinjene fra FHI og regjeringen. Når dette skjer, kommer an på hvor mange doser Dovre får tildelt. Vi vet cirka en uke i forveien hvor mange doser vi får tildelt så det er vanskelig å komme med et estimat på når de ulike gruppene får tilbud.
Vi vil gjennomføre lignende kartlegging av andre aldersgrupper på et senere tidspunkt.